Veelgestelde vragen


 

Ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan organiseren wij het Zegro Jubileumconcert spaarprogramma. Bij aankoop van actieproducten uit de jubileumfolders ontvang je digitale jubileummunten. Wil je meer weten, klik hier voor meer informatie.


 

Het Zegro Jubileumconcert is een fantastisch feest ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan. Al 50 jaar zijn wij dé groothandel voor horeca en grootverbruiker in de omgeving. Het is daarom de hoogste tijd om dit groots te vieren samen met alle horecaondernemers, medewerkers en andere horecafanaten!


 

We zijn momenteel druk bezig met de line-up. Binnenkort maken wij de artiesten bekend! Denk hierbij aan live optredens van grote regionale namen.


 

Het Zegro Jubileumconcert is op 24 september 2022 in de Onderzeebootloods te Rotterdam.


 

Je spaart volledig automatisch, het enige wat je moet doen is je aanmelden via zegrojubileumconcert.nl. Zo weten wij dat je mee wil sparen en zorgen we ervoor dat je gespaarde munten automatisch aan je account worden gekoppeld.


 

Vanaf 29 maart 2022 tot en met 10 september 2022 publiceren we iedere week iedere week -als extra bijlage naast de reguliere maandelijkse folder- een jubileumfolder met scherpe aanbiedingen. Bij aankoop van een actieproduct uit de jubileumfolder ontvang je een digitale jubileummunt. Heb je 50 jubileummunten bij elkaar gespaard dan kun je vanaf 12 september 2022 tot en met 18 september 2022 je toegangsticket claimen via zegrojubileumconcert.nl.


 

Je ontvangt maximaal 1 jubileummunt per product, per actieweek. Totaal brengen we 24 jubileumfolders uit.


 

Je kunt tot maximaal 4 toegangstickets sparen, zolang deze niet zijn uitverkocht.


 

Ga naar zegrojubileumconcert.nl. Rechtsboven in de webshop staat jouw saldo. Wil je een gedetailleerd overzicht van je gespaarde munten? Ga dan naar ‘Mijn munten’.


 

Nee, je gespaarde munten zijn persoonsgebonden én ook aan je klantnummer.


 

Ja, je ontvangt binnen een paar minuten na het plaatsen van je bestelling een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Daarna zul je binnen enkele minuten ook de toegangstickets ontvangen.


 

Absoluut! Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn nooit zichtbaar voor externe partijen. Gegevens zullen ook nooit aan derden beschikbaar worden gesteld.


 

Nee de tickets zijn niet gekoppeld aan een persoon. Wel is het de bedoeling dat jij, je plus 1,2 of 3 of je collega’s aanwezig zijn tijdens het concert. We organiseren het feest voor de horeca.


 

Je spaart uitsluitend voor de toegangstickets van het jubileumconcert op 24 september 2022. De consumpties tijdens het concert zijn voor eigen rekening.


 

Nee, dat is niet mogelijk.


 

Wanneer het concert is uitverkocht blijven de scherpe aanbiedingen gewoon geldig tot en met 10 september 2022. Er worden dan geen jubileummunten meer uitgegeven.


 

Ja. Als de tickets uitverkocht zijn voor het eind van de actieperiode dan gelden de actieproducten nog wel, maar ontvangt u geen jubileummunten meer.


 

Deze actie is uitsluitend voor Zegro klanten met een klantnummer.


 

Je kunt beginnen met sparen vanaf 29 maart 2022. Per actieweek bieden we 50 actieproducten waarbij je maximaal 1 jubileummunt ontvangt per product. Dit proces zal zich 24 weken herhalen, waarbij de looptijd van een folder van maandag tot en met zondag is. De laatste dag om te sparen is 10 september 2022.


 

Er zijn zitplaatsen beschikbaar maar je kan geen stoelen reserveren.


 

Ja, het concert is toegankelijk voor mensen in een rolstoel.


 

Jazeker! Er zijn meerdere foodcourts met verschillende gerechten en snacks. Voor ieder wat wils!